2 eetlepels (gemalen) lijn- of chiazaad
6 eetlepels water
3 volle eetlepels speltmeel (of ander volkoren (glutenvrij) meel)
2 volle eetlepels pompoenpuree
2 rijpe bananen + 4 à 6 abrikozen
1/2 theelepel bakpoeder
4 eetlepels vegan "melk" (bvb haverdrink van Oatly<3)
2 theelepels pumpkin pie spice (het recept vind je hier)
2 theelepels pumpkin pie spice (het recept vind je hier)
bereiding
Meng het lijn- of chiazaad met het water en laat even staan.
Mix ondertussen alle andere ingrediënten tot een gladde massa (gebruik indien nodig een staafmixer). Voeg het lijn- of chia-"eitje" toe.
Verdeel het over 6 muffinvormpjes.
Zet het voor ongeveer 10 minuten in de oven op 180*C.
Het kan zijn dat ze na 8 minuten al klaar zijn, maar het kan net zo goed 12 of 14 minuten duren. Het is dus handig om de oven goed in de gaten te houden.
Eet smakelijk! :)
Kuskus! Geniet van de herfst!!!
Tip --> Maak lange boswandelingen met mensen waar je van houdt <3 En gooi met blaadjes!! (Hebben wij ook gedaan vandaag!)
heel veel xxx-zies van Charlie :)
Nu nog een paar mooie fotootjes:
Mix ondertussen alle andere ingrediënten tot een gladde massa (gebruik indien nodig een staafmixer). Voeg het lijn- of chia-"eitje" toe.
Verdeel het over 6 muffinvormpjes.
Zet het voor ongeveer 10 minuten in de oven op 180*C.
Het kan zijn dat ze na 8 minuten al klaar zijn, maar het kan net zo goed 12 of 14 minuten duren. Het is dus handig om de oven goed in de gaten te houden.
Eet smakelijk! :)
Kuskus! Geniet van de herfst!!!
Tip --> Maak lange boswandelingen met mensen waar je van houdt <3 En gooi met blaadjes!! (Hebben wij ook gedaan vandaag!)
heel veel xxx-zies van Charlie :)
Nu nog een paar mooie fotootjes:
No comments:
Post a Comment