11/17/14

5 tips om het milieu te redden. Makkie!

Iedere veganist is vegz voor een andere reden. Sommige doen het -enkel en alleen- voor de dieren, omdat het veel eerlijker is en zodat de arme mensen meer te eten hebben, anderen puur om gezondheidsredenen, en sommige veggies willen het milieu redden. Ik ben veganist voor alle 4 de redenen. Vandaag wil ik het hebben over de laatste. Het milieu!
Iedereen weet wel dat het vandaag de dag niet zo goed gaat met onze wereld...Daarom nu 5 makkelijke tips om ons klimaat te redden!

1) Wees veganist. Of op z'n minst vegetariër. :) Door 1 veganistische maaltijd heb je de wereld en jezelf je gezondheid, geld, 11 350 liter water, 7 kilo graan en een heleboel milieuvervuiling bespaard. Thanks! 

2) Doesh (ik weet nog steeds niet hoe je dat nu eigenlijk schrijft!!) niet langer dan 5 minuten per keer.  En ook minder vaak. Echt, dit is heel belangrijk èn besparend.

3) Gebruik "groene" cosmetica- en schoonmaakproducten. Dit helpt niet alleen maar de wereld, maar ook nog eens jezelf! Een win-win situatie dus. :)

4) Eet seizoensgebonden producten, dit bespaart een heeeeeleboel transport! Dus bijvoorbeeld geen aardbeien met Kerst of pompoen in mei. 

5) Recycle! Hergebruik!!


Heel veel plezier en succes! En men zegge het voort!! :D

No comments:

Post a Comment