2/23/15

Aarden!

Aarden betekent jezelf in contact brengen met de aarde. Het helpt tegen stress, infecties, om te ontspannen en nog veel meer!
Aarden is ook goed als je veel met elektrische apparaten bezig bent (= vaak tv kijken, computeren, gsm'en, ...) en wie is dat nu niet? Als je aard vloeien de slechte electronen uit je lichaam weg de aarde in. En het goeie is: zij heeft er geen last van!

Aarden kan op heel veel verschillende manieren, bijvoorbeeld:
*op blote voeten in het gras lopen
*een hond/poes/konijn/... knuffelen
*lekker met een hele lage stem zingen
*doen alsof je een draak bent, met een hele dikke zware drakenstaart die achter je op de grond ligt en die je helpt stevig in je schoenen te staan (brullen mag) (wel met een lage stem)
*losjes met je vuisten over je hele lichaam kloppen, van je hoofd tot je tenen
*een boom huggen (knuffelen dus maar ik had dat woord al gebruikt en anders ziet het er natuurlijk niet uit :)
*.....

Er bestaan zelfs speciale aardingslakens en -schoenen. Daar hangt een prijskaartje aan vast, maar het is echt de moeite waard! Wij hebben lakens (en ook kussenslopen by the way) van het merk EARTHING NEDERLAND en aardingsschoenen van het merk JUIL.
Door koperen rondjes in je zool ben je in contact met de aarde - want koper is een geleider. Net als alle natuurlijke materialen is steen dat ook, dus als je met aardingsschoenen (of op blote voeten) op de stoep loopt, aard je. Maar asfalt geleid niet. 
Wanneer je geaard slaapt (op zo'n aardingslaken dus), dan slaap je beter door (niet wakker worden), dan slaap je dieper, en snurk je niet meer (in ieder geval minder :P).
Ook bij ongesteldheid en krampen enzo helpt aarden. Net als bij andere pijntjes. Een voorbeeld: ik had eens last van mijn schouder, meestal duurt zoiets een paar dagen en dan is het over. Maar die avond ging ik liggen op een aardingslaken en na een halfuurtje (liggend) lezen was het al veel minder en de volgende ochtend helemaal weg! Cool hè??!

Ik vind aarden totaal te gek, en ik raad het iedereen aan!!

xxxx 
en veel Groe(n)tjes van VeganChar!


No comments:

Post a Comment