8/8/15

YOU make your own Fashion


Hey :)

Wat mode voor jou is, beslis je zelf.
Draag wat je wilt dragen, en als iemand er een opmerking over maakt, zeg je iets als: "Jij hoeft het toch niet te dragen", "Als je het niet mooi vind, kijk dan de andere kant op" of "Ik vind het wèl mooi". Blijf wel altijd vriendelijk tegen iedereen. Je zult zien dat als je jezelf zult zijn, dat iedereen je zal respecteren. Being Yourself, dát is pas cool :)


Maak een collage met kledingsstukken uit tijdschriften uitgeknipt, en hang het op je kastdeur. Je kan er ook foto's van jezelf in je favo kleding op plakken. Iedere keer dat je niet weet wat je aan moet trekken (want ik heb ècht niks om aan te doen, mahaam!!) kijk je op je unieke collage en ben je vast direct weer geïnspireerd. :D
My own fashion :)
Zoals jullie kunnen zien, hou ik van heel felle kleuren, strakke broeken en gekke leggings, indianenjurkjes en boemenbloesjes, stoere gympen en schattige enkellaarsjes en leuke hoedjes. Geen idee hoe je deze stijl zou noemen ;)
Dit hoedje vond ik echt fantastisch, maar het stond in een oud tijdschrift, dus ik was te laat :( Uit de collectie. Jammer hè.
Lovely hoedje <3
Mijn zusjes hadden nog een saai zwart hoedje van een oude dansshow, dus dat heb ik even gepimpt. (Sorry als jij van effen zwarte hoedjes houdt, dat is dan jouw mode. Maar niet de mijne.) 
Charly's gepimpte hoedje :)

Mijn hoedje, maar dan met mijn hoofd eronder ;)Just LOVE this legging 
Nog iets leuks om te doen: kleren tekenen :)
Little Black Dress <3

Herken je het hoedje rechts? 

I <3 Jumpsuits
Elsa-haar + Groene plukjes = :)

En goed nieuws: morgen komen mijn opa en oma langs, en krijg ik een oude naaimachine cadeau! Iiiiee!!! :) :) :) :) Ik ga proberen mijn eigen kleren te maken. 
Ik heb de smaak van het handwerken helemaal te pakken, heb voor de hele familie armbandjes gehaakt en ben weer begonnen met breien (helemaal hip :D).
Armbandje :)
Ik vind: If you love it, wear it. If you don't love it, don't wear it. Simpel toch? En misschien word je wel een echte trendsetter :)

Be yourself, en bye-bye!

xx, love you (want je leest mijn blog),
VeganCharrr

1 comment:

  1. Wat ben jij een super creatieve kleindochter lieve Charlotte en wat heb je weer een interessante blog gemaakt, ik ben super trots op je en ik wens je heel veel succes met je naai activiteiten op de 'zo goed als nieuwe' naaimachine van tante Marieke.
    Dikke kus en knuffels van oma-omi Betsy

    ReplyDelete